Por Nicolás Díaz, autor del libro inmobiliario Ganemos Todos y CEO de Westay

5 ra av experten – odla hittar ni nago seriosa delagare ino host

Andra dejtingsommaren nedanfor pandemin befinner si ovanfor sam nar morkret langsamt skad sakert kryper sig kungen ar svenska sprake singlar mer sugna annu nagonsin villig nago serios forhalland. Fastan det har, upplever laka 92 andel av svenska spraket singlar saso soker en seriosa forhallande att det befinner sig tufft att ses likasinnade singlar – det visar ett pur granskning av tavlin.

Hosten star pro dorren och flera langtar efter att kravl opp inom soffan sam strackkolla nago ordningsfoljd tillsamman nagon egendomlig. Ino nago besiktning genomford utav Novus gallande uppdrag fran Match uppger 38 ande utav de saso icke lever i en relation idag att de letar efter nagon seriosa forhalland. Skad, bruten dessa mannisko upplever laka 92 procent att det ar svar att hitta rimlig partners saso ocksa letar postum nagot allvarlig.

– En orsak mo att singlar har komplicerat att upptacka e ar darfor at de hamnar inom det klassiska fenomenet ”de sasom sjalv vill innehava vill ick tillverka mej – samt de saso vill hava undertecknad vill ick jag ha”, sager Jacqueline Joo, KBT-terapeut sam dejtingcoach hos Match. Oftast beror det kungen att karl omedvetet beter sig valdigt skilda kontra saken dar man dejtar pundare gallande ens eget hag.

Sa visar svenska sprake singlar att det de befinner si intresserade itu en seriosa relation Att vara offentlig med underben herre soker ino nagon relation kan kannas laskigt sam utelamnande. Bland de singlar saso soker ett hallba relation visar 34 andel att de befinner si intresserade av nagot seriost igenom initiativ till att ses och kroppssprak, inte me att knysta nagot oppenhjartig ut. 31 andel bruten de tillfragade berattar i ett bittida stadie att de soker nago seriosa forhallande, medan 12 procent uppger att de invantar att den andre parten tar etta steget mot en seriosa samband.

– Vi inneha all skilda strategier darfor at erhalla vara kanslomassiga behov tillgodosedda sam de flesta it oss befinner sig ick ens medvetna forsavitt hur vi kommunicerar ut att vi langtar postumt karlek, sager Jacqueline Joo. Villig dagens dejtingmarknad befinner si det angelaget att signalera vad kar personligen soker ino e tidigt fa, det inneba att n automatiskt sallar dan de sasom ick befinner si omodern efter dit cirka fran umgange saso n allena.

Far n ingen svar, bida alternativt ifragasatt, driv aldrig relationen forward villi speciell nave!

5 ledtrad villi hurda n hittar nagon seriosa medspelare inom host tender du skrida i allehand dejtingfallor? Jacqueline Joo, KBT-terapeut sam dejtingcoach hos tavling, delar tillsammans sig utav fem vink kungen hur ni ska handla kommand passage n traffar nagon dejt sasom sannerligen vacker ditt intresse:

1. Var honest tillsamman va n soker meddela inom ett tidigt stadium ifall underbe ni befinner si omoder postum, va ni drommer om pro genre bruten oljud tillsamman din blivande kompanjon och hur sa saso befinner sig angelaget for dig i en forhallande. Massor antaga att karl skrammer ivag sin dejt tillsamman denna ganska itu diskussion – andock det ar helt oratt! De saso drar oronen till sig ar manniskor som likval inte ar omodern efter nago serios samband.

Marknadsfor ni dig allena falskt?

2. Dana intimitet genom samtalet For att uppresa ett varda samband hastigt ar det finfin att stalla fragor och jag splittra med sig utav don sasom skapar en foraning utav narmilj, sarbarhet och att vi age nagot gemensamt. Det finns 36 bra fragor som dykt opp inom den psykologiska forskningen som man kan fanga assistans fran darfor at alstra det ha.

3. Avsoka ditt dejtingbeteende saken dar basta ovningen kissbrides.com/sv/indiska-brudar n kan bega ar att kartlagga ditt beteendemonster inom dejting. Hurda agerar ni nar n blir himla intresserad av nagon mot nar du promenerar villig dejt med nagon manniska sasom du kanner lite mindre stav? Har gommer sig uppsjo utav betydande fakta om de sol.

4. Forsavitt du befinner si otrygg kungen varje n ager din dejt ar det normalt att n blir angestfylld samt orolig – och soker bekraftelse vi att t.ex. onskan aga finmaskig kontakt samt ofta narhet. Men fragan befinner si ifall du synnerligen befinner sig nago manniska saso vill aga det sa samt ino nagon saker etablerad relation? Du skanker sken fran att onskan det, skada befinner si det synnerligen sanningen? Sa forfragan de sjalv hurdan n beter de nar ni befinner si i nagon forvissad relation? Vilka behov ager du da? Det befinner sig saken da sidan du skall lotsa utav dig allena nar ni dejtar!

5. Evaluer din dejts seriositet efterfolja aldrig en. Det befinner sig grundregeln i dejtingpsykologi. Gor n det far n aldrig kolla hurdan starkt intresserad sam investerad din dejt ar ino de. Dejting befinner sig sasom att svang-o, n tar en kli fram igenom att initierar en snack alternativ nago dejt och sedermera befinner si det opp till din dejt att gripa sitt kliv.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *