Por Nicolás Díaz, autor del libro inmobiliario Ganemos Todos y CEO de Westay

HappyPancake befinner sig ett helsvensk dejtingsida som startades 2007

HappyPancake

Saken da kallas aven forut glada pannkakan. Sidan befinner si fullstandigt kostnadsfri och finansieras bruten annonsintakter. Det ar verkligen saken da storsta svenska spraket dejtingsidan sasom ar helt avgiftsfri. Tyvarr gor annonserna att sidan ej tittar i synnerhe lockande ut. Darutover befinner si granssnittet fa alderdomligt sam det finns ick odl massa avancerade funktioner. Saken dar visuella framtoningen paminner rentav mer ifall ann blogg pa en gratissida ann forsavitt nagon dejtingsida som ager ambitionen att dragning medlemmar.

Helt fria

Det saso lockar tillsammans sidan ar just att saken da ar gratis. Odl saken dar lite trista utformningen kan accepteras i och med ni inte behover projsa nagot. Eftersom att sidan ar gratis befinner sig saken dar likas omtyckt samt foljaktligen utbredning kvar bota landet. Saken da vander sig framst till manniskor som befinner si mellan 25 sam 45 ar. Mojligheten att efterstrava kontakter inte med e som helst avgif astadkommer att sidan dessvarre aven lockar ett del oseriosa nyttjar. Det befinner sig besvarligt sta sidan att styrka identiteten hos deras medlemmar eftersom du inte behover intensitet din identitet emedan ingen finansiell transaktion forekommer. Odla nago viss varsamhe rekommenderas om ni tanker bruka saken dar narvarand sidan darfor att dejta villi internet.

Sammandrag

  • Vem matchar sajten forut: manniskor sasom ar mellan 25 samt 45 ar
  • Hur flertal medlemmar inneha de: 200 000 i Sverige
  • Kostnader: Avgiftsfri
  • Fordelar: 100 ande gratis, taktfast konsfordelning
  • Nackdelar: Ager oseriosa nyttjar

Detta befinner si ett dejtinsida saso vander sig till medlemmar saso befinner si omoder efter mer seriosa forhallanden. At skiljaktighet fran de flesta ovriga sidor befinner sig kvinns inom storre de villig Be2. Laka 57 andel it medlemmarna ar kvinn. Sidan vander sig till personer sasom ar aldre ann 30 ar. Sajten befinner sig en bruten de dyrare emeda manadspriset befinner si mellan 199 och 429 kronor torsk kungen vilka tillval ni astadkommer.

Kontaktgaranti

Nagon finemang funktion ar att de erbjuder nago kontaktgaranti vilket innebar att ni kan lite tillagg tidrymd om du inte lyckas borja tillsammans ditt dejtande. Matchningen hander igenom e principiell personlighetstest. Gallande odl forstandig slipper ni sjalv lagga tid gallande att sok ett duglig partner. Be2 tillats allt ytterligar anvandare ino Sverige och internationellt har sidan slu 14 miljoner medlemmar.

Summering

  • Vem passar sajten forut: Personer aldre annu 30 ar som soker seriosa relationer
  • Hurdan flertal medlemmar ager de: 458 000 ino Sverige
  • Kostnader: 499 kronor per manad tillsamman nagon bindningstid kungen tre manader
  • Fordelar: Internationell dejtingsida, personlighetstest
  • Nackdelar: gissel med tillforlitlighe sam falska profiler

Tinder

Nagon dejtingsida som framst vander sig mot folk saso vill traffa manniskor och ej nodvandigtvis soker ett medspelare. Det ar den overlagset storsta dejtingsidan sta yngre svenskar i spannet 20-35 ar. I nagon undersokning fran 2007 sade sig over sju andel utav svenska internetanvandare tillverka anvant Tinder e stig. Tjansten befinner si forhallandevi slampi sam kostar under 100 kronor per manad avhangig villig vilka tillval n valjer. Nagon dyli rol ar bland annat att klara av valja din geografiska befattning. Ino gratisversionen har n enkom vagguttag tillsammans mannisko stadd chilean vackra kvinnor i nagon radie it 160 kilometer av darborta ni sjalv befinner de for tillfallet.

Swipe-app

Tinder befinner si nagon sa kallad swipe-app. Det innebara att n anvander nagon svepande fart darfor att valja emellan bilder gallande manniskor saso matchas til din image. Det ar ett smidigt takti att fartfyllt penetrer flertal matchningar villig portratt tidrym. Sveper ni bilden mot hoger visar ni att du ar intresserad sam sveper du at vanster vill ni icke aga vagguttag. Darfor kan ni gallr utan att tarv intrad inom detalj villi var matchning. Funktionen inneba emellertid ett speciell hot att svepningsmomentet tar slut villi bekostnad utav sjalva dejtandet.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *